Brigit Batterman gaat volledig werken bij Batterman Oefentherapie in Groningen

De mensen die momenteel onder behandeling zijn weten het al: per 1 april ben ik gestopt in mijn praktijk in Beilen. Anderen wil ik via deze weg op de hoogte stellen. Ook wil ik iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle attenties die ik heb gekregen in mijn laatste werkweek! Dat heeft me heel goed gedaan!

De behandelingen worden waargenomen door Jose Knoppien, Oefentherapeut Cesar, met de intentie per 1 juli mijn praktijkdeel over te kopen en de praktijk in Beilen samen met Gerieke voort te zetten.

Ik kan mij nu geheel richten op mijn praktijk in Groningen, Batterman Oefentherapie. Omdat ik ook in Groningen woon, had ik  na 11 jaar de wens hier ook een praktijk te vestigen. En nu deed zich een kans voor! Neem een kijkje of de website. Binnenkort ben ik hier ook te volgen op Twitter en Facebook.

Facebook/Twitter

Voor de volgers op Facebook en Twitter betekent dit ook dat de accounts gaan veranderen. Ik doe deze maand nog de social media-berichten in Beilen, maar in mei zullen Gerieke (en hopelijk) Jose dit van mij overnemen. Zij zullen dan zelf ook (een) nieuwe account(s) aanmaken. Via Facebook en Twitter zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.