Nieuws

9 Mei 2017

Sinds gister heeft oefentherapie Beilen een nieuw gezicht gekregen in de vorm van een nieuw logo.
Daarnaast is Stephan ook mobiel en via Whatsapp te bereiken om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt ons bereiken voor aanmelding, afzeggingen of vragen.

Mobiel Stephan: 06-41361718

 

20 April 2017 

Beste Patienten,

Sinds 1 Maart heeft Gerieke haar deel van de praktijk overgedragen aan mij. Ik zal mij even kort voorstellen.

Ik ben Stephan de With, 24 jaar en ik kom uit Hoogeveen. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding oefentherapie cesar in Utrecht. Na mijn studie heb ik periodes waargenomen bij verschillende praktijken in Assen, Emmen en Gorredijk. Na deze interessante periode is het een leuke kans om hier in Beilen de mensen te helpen met klachten. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek mountainbiker en begeleid ik sporters bij het fitnesscentrum ‘Atlas Sport’ in de Wijk.

Met vriendelijke groet,

Stephan de With

10 april 2016 

Brigit Batterman gaat volledig werken bij Batterman Oefentherapie in Groningen

De mensen die momenteel onder behandeling zijn weten het al: per 1 april ben ik gestopt in mijn praktijk in Beilen. Anderen wil ik via deze weg op de hoogte stellen. Ook wil ik iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle attenties die ik heb gekregen in mijn laatste werkweek! Dat heeft me heel goed gedaan!

De behandelingen worden waargenomen door Jose Knoppien, Oefentherapeut Cesar, met de intentie per 1 juli mijn praktijkdeel over te kopen en de praktijk in Beilen samen met Gerieke voort te zetten.

Ik kan mij nu geheel richten op mijn praktijk in Groningen, Batterman Oefentherapie. Omdat ik ook in Groningen woon, had ik  na 11 jaar de wens hier ook een praktijk te vestigen. En nu deed zich een kans voor! Neem een kijkje of de website. Binnenkort ben ik hier ook te volgen op Twitter en Facebook.