Vergoeding

Contract
Wij hebben met alle verzekeraars een contract. Dat betekent dat wij de facturen voor de behandeling rechtstreeks naar de zorgverzekeraar sturen en u het bedrag voor een behandeling volledig vergoed krijgt, mits u voldoende verzekerd bent. U hoeft dus niet bij te betalen.

Vergoeding

  • Behandelingen worden, als u 18 jaar of ouder bent, betaalt uit de aanvullende verzekering. Hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt, hangt af van het aanvullende pakket wat u gekozen heeft. U kunt dit vinden in uw polis.
  • Alleen de behandeling van kinderen t/m 17 jaar, wordt vergoed uit de basisverzekering. Vaak zijn dit 9 behandelingen, zonodig wordt dit verlengd met nog eens 9 behandelingen.
  • Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen en u heeft deze niet 24 uur van tevoren afgezegd, dan wordt een verzuimtarief a € 24,00 in rekening gebracht. Deze moet door uzelf worden betaald en deze kunt u niet indienen bij uw verzekeraar.

Niet aanvullend verzekerd?
Geen nood. Ook als u niet verzekerd bent kunt u bij ons terecht. Dan moet u de behandeling zelf betalen en krijgt u maandelijks een factuur van ons. Hieronder de tarieven:

Screening (als u zonder verwijzing komt)       € 12,00
Intake en onderzoek na screening                     € 32,00
Intake en onderzoek na verwijzing                     € 44,00
Eenmalig Oefentherapeutisch onderzoek     € 52,50
Behandeling (in de praktijk)                                   € 32,00
Behandeling aan huis*                                              € 45,00

*Voor een aan huis behandeling is vaak een verwijzing van arts of specialist nodig